מתכונים מנצחים

מתכון לפודינג צ'יה- חצי כוס משקה סויה/אורז שקדים, 2 כפות זרעי צ'יה, כםית סירופ אגבה. לערבב היטב ולהשאיר ללילה במקרר.

לפני האכילה מומלץ להוסיף כף פירות יער/תותים/רימונים…, כפית פתיתי ספירולינה וכפית פולי קקאו טחונים.

אסאי בול- חבילת אסאי קפוא, בננה קפואה, רבע כוס פירות יער קפואים/טריים, חצי כוס משקה סויה/אורז שקדים/יוגורט 3% מומלץ צאן. לערבב הכול בבלנדר ולפזר מלמעלה סופר פוד- למשל, פתיתי ספירולינה, זרעי צ'יה, פולי קקאו, אבקת רימונים…

מתכון לשייק- (ניתן להשתמש בכל פרי אהוב)- בננה, 5 תותים\ 4 חצאי אגוזי מלך, כפית פתיתי ספירולינה, 5 עלי חסה אורגנים, חצי כוס מים, חצי כוס משקה אורז שקדים- לערבב בבלנדר למרקם חלק *אפשר להוסיף גביע יוגורט או סקופ חלבון.

מרק ברוקלי/כרובית מדהים!: בסיר גדול להזהיב עם 2 כפות שמן זית, 2 גזרים חתוכים, 2 קישואים, רבע דלעת, 3 כוסות ברוקולי, בצל שלם. לכסות במים ולהוסיף מלח ים אטלנטי ואבקת מרק ירקות אורגנית. להוסיף מלמעלה 2 מקלות סלרי, חופן כוסברה ופטרוזליה. לאחר הבישול לטחון ולהנות (ניתן להוסיף 2 כםות קרם קוקוס)

מוקפץ 2- חצי שקית פתיתי ברוקולי או פתיתי כרובית או כוס איטריות שעועית או פסטה עד 60 קלורית לחבילה, להזהיב עם בצל 1 ו4 שיני שום, לתבל ברוטב סויה איכותי ללא גלוטן ללא סוכר, כף שמן זיתאו שמן קוקוס, להוסיף כפית סילאן טבעי/סירופ אגבה.במחבת נפרדת להקפיץ דג/או חזה עוף או טופו כאשר הם מוכנים לערבב ולאחד טעמים (ניתן לשדרג עם ברוקולי, שעועית, פטריות וכל ירק אחד שמתאים למוקפץ)

לאפות מעדשים כתומות/כוסמת ירוקה- להשרות ללילה 2 כוסות מהקטניה, בבוקר לטחון עם 2 כוסות מים וכף מלח. לטגן על מחבת עם אש נמוכה ומעט תרסיס שמן איכותי, מהכמות הזו יוצאות 10 לאפות.

מיץ ירוק בריא, מנקה מרזה וטעים- במסחטת מיצים לסחוט גזר 1, סלק 1ף חופן פטרוזליה, 4 מקלות סלרי, לימון ותפוח סמיט במסחטה למיצים קשים.

מיץ מנקה, מרזה ומחזק- רבע שורש גינגר, רבע שורש כורכום, תפוח סמיט, , לימון במסחטה למיצים קשים.

מתוקים:

  1. 10 תמרים, 3 כפות קקאו, חצי כוס שקדים טחונים- לערבב במעבד מזון, לגלגל בקוקוס ולהנות. (מומלץ להוסיף סופר פודס כגון ציה, גוגי ברי\ פתיתי ספירולינה)
  2. שוקולד חמאת בוטנים- להמיס 100 גרם שוקולד מריר, להמיס 3 כפות חמאת בוטנים עם שתי כפות שמן קוקוס, לשפוך את חמאת הבוטנים לתבניות כמו קרחונים ולהקפיא, לאחר שעה להוסיף את השוקולד ולהקפיא שוב.
  3. פנקייק חלבון- 2 ביצים, 4 כפות קוואקר דק, סקופ 1 של חלבון, חצי כוס משקה סויה לייט, כפית אבקת אפייה. לערבב את החומרים היבשים ולאחר מכון מוסיפים את הרטובים. לערבב היטב. מחממים במחבת מעט שמן קוקוס ויוצקים עיגולים בינונים, לאחר שצד אחד הזהיב הופכיםץ
סגירה
סגירה
התחברו כעת
סגירה
סל (0)

אין מוצרים בסל הקניות. אין מוצרים בסל הקניות.





דילוג לתוכן